"Освіта не дає паростків у душі, якщо вона не проникає до значної глибини", - Піфагор.

неділя, 10 лютого 2019 р.

Наш РобоWeekend відбувся!

Серед учасників змагань були команди Краматорських шкіл №4, 8, 16, 25, 32 та КУГ.
Цей захід проходив у рамках Тижня безпечного Інтернету. Учні 7-10 класів підготували стіннівки. Автори стіннівок отримали заохочувальні призи від Благодійного фонду "Карітас Краматорськ".
Команда Краматорської ЗОШ №16 "ITWAY" посіла 1 місце у змаганні роботів, випробувавши себе в тренувальному турнірі перед більш напруженими змаганнями FLL, що відбудуться вже 2 березня в Харкові.
Корисні тренування технічної вправності та командного духу!!!
А хлопці з гуртка робототехніки ЗОШ №16 стали переможцями в змаганнях із РОБОСУМО. Обидві команди отримали смачні торти від спонсорів - компанії КвартСофт.
Спостерігали за змаганнями й майбутні першокласники школи № 16 та їхні батьки, що в цей день прийшли на заняття "Школи майбутнього першокласника".
Нагадуємо: в школі триває набір до класу з навчанням за програмою "Інтелект України". Сподіваємось, що нові технології допоможуть нам у навчанні та вихованні учнів-інноваторів, здатних повести економіку країни вперед.

Про нас пишуть:
http://акмц.укр/misiya-zdiysnenna-yuni-kramatorski-robototehniki-otsinili-svoyi-shansi-pered-vidpovidalnimi-zmagannyami/?fbclid=IwAR0zxId6d5dvQVaTjHiJL7O80_abVxBHH3_zoOzOHo2LaYC_7X2y6BARU1g

Немає коментарів:

Дописати коментар