"Освіта не дає паростків у душі, якщо вона не проникає до значної глибини", - Піфагор.

неділя, 14 жовтня 2018 р.

«ТехноWeekend» в Краматорській ЗОШ №16

    13 жовтня в Краматорській загальноосвітній школі №16 з метою ознайомлення жителів міста зі STEAM-проектами та розповсюдженням досвіду з напрямків автоматизації та робототехніки було проведено захід «ТехноWeekend».
В рамках цього заходу було проведено презентації STEAM-проектів учнів 8-9 класів ЗОШ №16 на базі контролерів ARDUINO, презентації шкільних команд з робототехніки «LEGO-мастера» та «ITway», які приймають участь в міжнародному проекті FIRST LEGO LEAGUE.


Відвідувачам цього заходу було запропоновано, як спостерігати за змаганнями Краматорських команд (ЗОШ №3, ЗОШ №4, ЗОШ №16, ЗОШ №25, ЗОШ №35, Малої академії наук) так і взяти участь в змаганнях «Робосумо», «Робослалом», «Кегельринг», як на LEGO роботах та роботах ARDUINO. 
Всім охочим були запропоновані майстер-класи по 3-D моделюванню, робототехніці, віртуальній реальності від «Комп’ютерної академії ШАГ». 
Загалом в заході прийняло участь понад 300 відвідувачів з різних районів міста Краматорська, а також з міста Слав’янська, Дружківки, Покровська.
Цей захід відбувся завдяки підтримці громадської організації «Карітас Краматорськ», компанії «QUARTSOFT», депутата Краматорської міської ради Олександра Єрмольченко, а також адміністрації Краматорської ЗОШ №16 (директор Шевченко Л.Г.).

Немає коментарів:

Дописати коментар